Kuninkaantien Kilta

Näin pääset P-junalla Myyrmäkeen:

Hel­sin­gis­tä P-junat (Lentoaseman juna Huopalahden suuntaan) lähtevät lähiliikenteen laitureista. Matka-aika on n. 20 min. Jää pois Myyrmäen asemalla.
Myyrmäessä kävele asemalta radan vierustaa junan menosuuntaan n. 50 m. Käänny vasemmalle Liesikujalle. Kävele kauppakeskuksen editse (Lidl, Tokmanni). Kulman takana on A-porras, mene hissiaulaan ja seuraa viitoitusta.

Kuninkaantien Kilta sijaitsee Vantaan Myyrmäessä (lähellä rautatieasemaa)
Isomyyrin kauppakeskuksen kellarikerroksessa Liesitori 1A, 01600 Vantaa.

 

Näin löydät parkkipaikan:

Parkkipaikkoja on neljällä alueella (ks. kartta). Suositeltavia ovat P1, P2 ja P3.
Pysäköintihallia P4 kannattaa käyttää vain lyhytaikaiseen (alle 3 tuntia) pysäköintiin.

P1: Liesikuja 2

Pysäköintikentän ensimmäinen ja toinen Liesikujan puoleinen rivi on maksuton 3 tuntia pysäköintikiekolla. Tätä kauemmin sillä alueella ei saa pysäköidä. Saman pysäköintikentän muut paikat ovat maksullisia klo 8-20. Maksu on 0,50 €/tunti, se pitää maksaa etukäteen lippuautomaatilla, joka on takana olevan liikerakennuksen alikulkukäytävässä.

VINKKI: Jos pysäköit maksulliselle kentän osalle klo 18, voit maksaa lippuautomaatilla 2 tuntia (= 1 €) ja laittaa lipun tuulilasin sisäpuolelle; klo 20 alkaen pysäköinti on ilmaista aamuun asti.

 

P2: Ruukkukuja-Tuurakuja

Pysäköintikentällä (Myyrmannin vieressä, ajo Ruukkukuja - Tuurakuja) on satoja pysäköintipaikkoja. Ensimmäinen tunti on maksuton pysäköintikiekolla. Sen jälkeen klo 19 asti maksu on 1 €/tunti, sen jälkeen ilmaista. Maksun voi suorittaa vain älypuhelimen Easypark-sovelluksella, johon pitää laittaa aluekoodiksi 76. VINKKI: Jos pysäköit tänne klo 18, voit laittaa pysäköintikiekon ikkunaan ja unohtaa maksun, koska klo 19 alkaen pysäköinti on ilmaista aamuun asti.

 

P3: Myyrmäentie 2

Vaskivuorentien toisella puolella Myyrmäentie 2 pihassa on kattamaton pysäköintialue jonka vaatimus on pelkkä pysäköintikiekko klo 20 asti (max 4 tuntia).

 

P4: Liesikuja 1 pysäköintihalli

Pysäköintitalossa on 200 katettua pysäköintipaikkaa. Pysäköinti on maksutonta 3 tuntia pysäköintikiekolla. Tämän yli menevältä ajalta pitää maksaa 1 €/tunti. Hallissa ei ole minkäänlaista puomia eikä maksulaitetta. Maksu pitää hoitaa älypuhelimeen ladattavalla "Taskuparkki" sovelluksella, johon pitää syöttää arvioitu pysäköinnin päättymisaika ja aluekoodiksi 405. VINKKI: Jos 3 tunnin jälkeen käyt siirtämässä autoa ja pysäköintikiekon aikaa, tämä katsotaan uudeksi pysäköinniksi, joka on taas ilmaista 3 tuntia.

 

Tältä näyttää Kuninkaantien Killan sisäänkäynti Liesitorin puolelta.
Kuvassa oikealla Liesikujan päässä taka-alalla näkyy rautatie, jonka vieressä vasemmalla on parkkitalo. 

 

Kävele kauppakeskuksen editse (Lidl, Tokmanni).
Kulmassa ”kruunuhuippuisen” lasitornin juurella on A-porras. Voit mennä sisään sivuovesta tai pääovesta.

Hissiaulassa on ovi portaikkoon ja ovessa kyltti "Kuninkaantien Kilta".
Paina ovikelloa ja odota vastausta ovipuhelimesta. Summeriäänen kuuluessa ovi on avattavissa. Sisään pääsee myös ovikoodilla, jos tiedät sen.